Orice firma sau orice business are nevoie la un moment dat de un site de prezentare, cateva pagini pe internet unde cititorii sa poata afla cu ce se ocupa firma ta cautand pe internet dupa cuvinte cheie.
Un site de prezentare este un instrument dinamic care te poate face mai vizibil avand ca  rezultat promovarea afacerii tale. Un site de prezentare conține informațiile relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalități de contact și alte date specifice. El este practic o carte de vizită completă.
Website-ul de prezentare este o componentă vitală a prezenței online. Multe firme aleg acest tip de website pentru a-și prezenta online produsele sau serviciile. În general, un site de prezentare conține:

  • descrierea activității firmei
  • lista de produse și/sau servicii oferite, galerie de imagini/clipuri dacă este cazul
  • portofoliul specific
  • modalități de contact (adresă, numere de telefon, adresă de email), plus un formular de contact online

Designul unui website de prezentare este în concordanță cu profilul firmei, ușor de integrat, prietenos și accesibil. Site-ul va fi optimizat pentru cuvinte cheie specifice. Pentru exemple concrete de website-uri de prezentare realizate de noi, vă rugăm să vizitați pagina de portofoliu.